Knowledge keeper Atlantis

Knowledge keeper Atlantis

Vanaf 27 juni zal Humancipatie als kanaal dienen voor zij die op zoek zijn naar een diepere waarheid omtrent hun zelf, de wereld en de maatschappij.

Als knowledge keeper van Atlantis mag ik vanaf vandaag authentieke kennis met je delen. Kennis die je ziel als nieuwe zuurstof zal opnemen. Je ego daarentegen zal afhankelijk van je eigen persoonlijke groei, veel weerstand oproepen.

Ik spreek tot de ziel. Ik deel deel inzichten die gecodeerd en of gedecodeerd zijn. Alles met als doel om eenheid te creeëren. Eenheid met God en de mens.
======

Jeruzalem stroomt. 19 juni 2019

Bij dageraad, geheeld, als vanzelf. Alsof er geen geschiedenis was.

Een nieuw begin, wie zich geroepen voelt kom met de stroom mee.

Ursalim, van links naar rechts stroomt de rivier. De tocht naar de stroming is begonnen. Verlaat de toren en stroom mee met de wind, naar het oneindige waar je tempel met nieuwe zuurstof op je wacht.

Jeruzalem stroomt, voel de roep van de stroming en ga mee met de wind. Hoe lichter je bent hoe makkelijker de tocht naar je nieuwe tempel. Elke stop onderweg, is een gelegenheid om bagage achter je te laten. Arriveer naakt als een nieuw geborene. Je tempel is daar waar Ursalim stroomt.

Kom en drink, nieuwe wateren (zuurstof) van eenheid, heling en zuiver bloed.

Jeruzalem stroomt voor zij die voelen.

Back to Top