Helmin Wiels en lichtwerkers

Helmin Wiels en lichtwerkers

Curaçao deel 1 (13 op 14 juni 2019)

De grootste boodschap van Helmin Wiels is onopgemerkt gebleven; De Activering van lichtwerkers op Curaçao om het eiland te genezen.
Zijn acties motiveerden alle Antilianen om bewust te worden van de krachten van de buitenwereld. Maar zijn naam, Wiels, activeerde het onderbewuste, om de binnenwereld te genezen. Wiel is een verwijzing naar de Chakra’s van ons lichaam.

De betekenis van de eerste vier letters van Curaçao is genezen. Door de binnenwereld van families op Curaçao te genezen kan de buitenwereld worden verandert. Lichtwerkers hebben het vermogen om Curaçao te genezen. Door familiegeheimen en trauma’s te openbaren kan bij elk familielid het genezingsproces in gang gezet worden. Een hele pittige taak, maar zonder de waarheid te openbaren kan genezing niet plaatsvinden, niet voor de individu laat staan voor Curaçao en alle eilandbewoners.

“The only way out is in”

Familiegeheimen zoals een andere vader of moeder (je over overgrootmoeder was een slaaf) incest, mishandeling en seksueel misbruik. Maar ook manipulaties, narcisme, you name it, zijn in de doofpot gestopt. De afgelopen 50 jaar is er alles aan gedaan om de doofpot dicht te houden. Doordat het “licht” van de lichtwerkers onbewust/bewust sterker wordt, zullen er vanaf deze maand veel familiegeheimen aan het licht komen.

Als je dacht dat de politiek je flink bedondert heeft wacht maar af. De rattenhol gaat heel diep, zelfs voorouders zijn er mee gemoeid, maar dit moet gebeuren. Woede, onmacht, schaamte, doodsangsten en wraak. Emoties zullen heel hoog oplopen.

Enerzijds is Curaçao het eiland van zon, zee, strand, feesten en gezellige mensen. Maar anderzijds, heel Curaçao ligt vast in koorden van negatieve krachten, niet alleen van de slavernij genocide, of opgehoopte drap van negatieve gedachtes van iedereen maar ook van familiegeheimen. Veel families hadden/hebben pedoseksuele vertrekken waar zowel incest en seksueel misbruik plaats vindt. De gevolgen hiervan zie je dagelijks. Obesitas,auto-imuunziektes, tienermoeders, criminaliteit, etc.

De lijn tussen slachtoffers en daders is bijzonder ingewikkeld want de dader van nu, is ooit hoogstwaarschijnlijk een slachtoffer geweest. Want één geheim, lijdt tot een ander geheim, dit is al vele generaties het geval. Alle familiegeheimen, worden gratis aan de nieuwe generaties meegegeven.

Als lichtwerker heb je de kracht om vanuit je eigen verwerking van trauma’s je hele familie zijn kracht terug te geven en in het licht te zetten. Jullie opdracht is genees Curaçao, door jezelf te genezen.

Wiels was en is de oplossing van Curaçao als je zijn werkelijke boodschap hebt begrepen. Door vanuit bewustwording te werken aan het heractiveren van je Chakra’s (Wiel) door trauma’s en familiegeheimen bloot te leggen. Kan je als lichtwerker duisternis transformeren.

Back to Top