Depopulatie en bewustzijn

Depopulatie en bewustzijn

Met 7 biljoen mensen op deze aardbol, vernietigen we het milieu, onze voedselketen, de natuur en bla bla bla. Depopulatie is volgens sommigen de oplossing.

Het probleem zit hem in het bewustzijn van 7 biljoen mensen samen. Hoe hoger het bewustzijn hoe krachtiger het bewustzijn van 7 biljoen mensen samen is. Hoe lager het bewustzijn, des te makkelijker de menste manipuleren is. Het laag houden van het bewustzijn van mensen was een wapen. Maar met 7 biljoen mensen is het moeilijker om het collectieve bewustzijn grid in the matrix laag te houden. Depopulatie haalt de druk van de ketel.

Gedachtes zijn krachtig, gedachtes vanuit een hoger bewustzijn in een grid van 7 biljoen mensen samen is de Bron, is creatie. Vanuit het hoger bewustzijn opnieuw de natuur, voedselketen, huisvesting, leven creëren is peanuts.

Aha momenten zijn een teken dat je aan het groeien bent naar een hoger bewustzijn. Agenda van depopulatie is een aanval op het bewustzijn van de mens om de mens slaaf en gevangen te houden.

Crazy? Onderzoek, voel en zie wat er nu om je heen gebeurt. Waarom worden aha momenten de kop ingedrukt?

Back to Top