Circle of life or Circle of lies?

Circle of life or Circle of lies?

Lichtwerkers, Curaçao deel 2.

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving. In een gezin waar Incest en seksueel misbruik plaats vindt, spreek je vaak van een cirle of lies.

Als jij als lichtwerker naar buiten treedt met een familiegeheim, dan is de kans zeer groot dat je wordt uitgestoten of voor gek verklaard. Dit is een makkelijke manier om alle leugens en pijnlijke zaken zoals incest en seksueel misbruik van een gezin of familie in de doofpot te houden.

Wat velen niet begrijpen dat leugens en onwaarheden slechte, lage energiën, entiteiten aantrekt. Door alles in de doofpot te houden werk je samen met duistere krachten die leven op angsten en grote ego’s. Als je voor waarheid kiest, dan kies je voor transformatie en heling van de familie karma.

Ik weet dat velen op Curaçao geconditioneerd zijn om te denken dat zaken uit het verleden in het verleden moeten blijven. Dat je loyaal moet zijn aan je familie. Dat er al genoeg negatief gesproken wordt over Antilianen.

Voor de duidelijkheid, incest komt voor bij zowel de makamba en de antiliaan. Pedofilie, seksueel misbruik en incest heeft geen huidskleur. Alleen als de bewoners van Curaçao naar een hogere bewustzijn groeien is er kans dat dit ooit stopt.

Een kind dat seksueel misbruikt is, is de rest van zijn leven een seks slaaf, of een drugs slaaf, of een alchohol slaaf, of een crimineel slaaf, of een macht slaaf, of een leugen slaaf, of een manipulator slaaf, of een passieve slaaf. Seksueel misbruik is de slavernij van deze tijd en houdt al generaties lang families (wit en zwart) gevangen.

Vindt je de woorden zoals trauma, seksueel misbruik, incest, pijnlijk of hard? De gruwelijkheden achter deze woorden zijn vele malen erger dan het ongemak dat je ervaart. Door het benoemen en uitspreken van wat er werkelijk gaande is, mogen slachtoffers en daders terugkeren naar de bron, de authentieke God om te helen.

Er zijn twee type slaven op Curaçao:

1.Passieve slaaf.

2. Macht slaaf.

Beide slaven zijn niet vrij in de geest, want beiden gebruiken de onschuld van een kind (je eigen vlees en bloed) om de slavernij (ego) positie in stand te houden.

The circle of life is vrijheid. The circle of lies is slavernij. Choose wisely.

Voor de lichtwerkers: eerst zien ze je als een bedreiging, dan verklaren ze je voor gek. Men is bang voor je kracht en begrijpen niet waar en hoe je dit allemaal overleeft, en dan wordt men bang, bang voor je kracht en licht. Blijf je licht schijnen en kies altijd voor eigenliefde. Gebruik je kracht om eerst jezelf te helen, alles wat daarna volgt is gerechtigheid met of zonder je familie. Je bent geliefd en wordt gedragen door het universum, de authentieke God. Stay strong!

Back to Top