Programmering – afkicken

Programmering – afkicken

Dus Willem had het over Wilhelmina en niet over opa Bernhard? I wonder why?

Schaakspel programmering is al lang gaande. Lockdown, protesten, vaccines, alles is in kaart gebracht en wordt gebruikt. De angst om zekerheden (economie) te verliezen is schaakmat. Uit de lockdown en iedereen weer massaal uit de “flatten the curve” stand zorgt voor weer nieuwe gevallen van Corona, deels echt en in scene gezet. Complotgekkies en spirituele mensen heksenjacht wordt ook een schaakmat. Want de allochtoon en of de Marokkaan is een zo oude programmering, daar zijn we toch inmiddels immuun voor geworden?

Alles wordt in gang gezet om de mens mat, moe en verdoofd te maken zodat men dat kleine beetje vrijheid opgeeft en vrijwillig aan de vaccines gaat en het ‘anderhalve meter’ leven als een ruimtelijke zegen ervaart. En dit kan allemaal omdat programmering zo werkt. Niks satanisten/ kabaal moeten vantevoren toestemming vragen aan de mensheid. De mens leeft vanuit patronen/ programmering vanuit onderbewustzijn. In het onderbewustzijn zien we via TV, online, kennis (o.a.scholen), films ( Hollywood) miljoenen programmeringen die de mens fijn kneed op micro soft niveau. Daarom is Bill Gates zo een geweldige man, hij weet alles van programmeren. The Endgame is wanneer diverse programmeringen als een apocalyps worden geactiveerd. Een grote chaos waar doorheen te komen is als het bewustzijn wordt verhoogd en jezelf decodeert van programmeringen.

Onderzoek jezelf, groei als onderbewustzijn mens. De wereld zit in een afkick fase. Vrij zijn begint in het hoofd en hart. De keuze is aan een ieder.

Back to Top