Introductie Bernadette

Introductie Bernadette

Mijn naam is Jicel Bernadette Meulens

Ik ben een keeper. Een knowledge keeper, een earthkeeper, een grid keeper, een transmuter.

“Verander de wereld, begin bij jezelf”, dat is hoe het allemaal begon, bij mezelf. In 2007 kwam het besef, ik leef het leven van anderen, van hoe de maatschappij het graag ziet, maar wie ben ik? De afgelopen 12 jaar ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn “ik” een positie had ingenomen die rationeel wel klopte maar “hartioneel” totaal niet. De vraag was niet, wie ben ik? Maar waar is ze? Waar is dat mooie mens gebleven? Waarom luistert ze niet naar haar eigen stem? Waarom zingt haar hart niet meer?

Toen brak er een wereldoorlog uit,
“Not without a fight”, is zachtjes uitgedrukt. Het hart en het ratio hebben flinke bonje gehad, het was hart werken maar dit is nou precies waarom ik op 28 november 1971 op de Canasterweg in Sint Michiel geboren ben. Als hartwerker (lichtwerker) is het mijn taak om in
de hoedanigheid als earthkeeper, knowledge keeper, grid keeper en transmuter mee te helpen de wereld hart gecentreerd te maken.

Vraag jij jezelf weleens af, waarom ben ik hier? Voel jij iets bij “hartwerker”? Wil jij als een warior aan de slag? Want een reset van ratio naar hart is energetisch gezien in een oogwenk gedaan maar het neerdalen van dit besef in je fysieke lijf is een ander verhaal. Daar kan ik je
bij helpen. Heb je al vragen? Natuurlijk, want het “ik” is al vanaf de tweede zin aan het werk gegaan met saboterende gedachtes maar ik kan je verzekeren het hart lacht.

Wil jij vaker jouw hart laten lachen, en het je ratio ongemakkelijk maken? Of denk je, wat is een keeper? Ik leg het je graag uit. Ik ben bereikbaar via whatsapp telefoonnummer 06-14269558.

Op www.crazychick.nl vindt je mijn blog en op www.humancipatie.nl mijn website.

Liefs Bernadette Meulens

Back to Top