Het boek Openbaringen en Genade

Het boek Openbaringen en Genade

Het boek openbaringen spreekt over de tijd van het einde, dit is niet voor niks. De regisseurs achter dit script in de matrix hebben bewust de bijbel zo ingericht om de “angst” energie op te wekken om vervolgens iedereen weer terug in zijn hok, de matrix te krijgen/houden.

Maar net zoals er in ieder mens een godsvonk is, zo heeft de authentieke God in alles een godsvonk achtergelaten. Als we het boek openbaringen dan opnieuw gaan bekijken en op zoek gaan naar dit godsvonk dan zien we “de tijd van een nieuw begin” met signalen waarin we dit moment van opnieuw co-creëren kunnen herkennen.  En ja, het zijn ellende signalen want we hebben er ‘samen’ ook een potje van gemaakt. Alles wat op deze aardbol is, is onze gezamenlijke verantwoording. Maar in plaats van in de angst te gaan zitten is het nu het moment om naar binnen te gaan om jouw godsvonk te voelen want hiermee kunnen wij samen een nieuw begin creëren.

Een nieuw begin begint met afstand, afscheid nemen van wat was. Afstand van werk, school, carrière, ondernemerschap, relaties creert een ‘zien’, waar wij anders voor weg zouden lopen. De stress, angst, boosheid, frustraties, verdriet waarin velen nu zitten is de periode die voorafgaat aan een nieuw begin. Deze fase is Gods genade. En met God bedoel ik niet de fake God van alle religies maar de authentieke God, de bron. We krijgen de tijd om te rouwen. In deze periode zullen er ook vele openbaringen zijn, de matrix is als een kaartenhuis aan het instorten. Onze geschiedenis, kennis, royals, families, celebs, idols, etc. de openbaring zijn groots. Het zorgt ervoor dat het lijkt dat het fundament onder je voeten vandaan wordt geblazen. In werkelijkheid worden we vrij gemaakt om een nieuw begin te creëren dankzij Gods Genade.

Accepteer Gods genade💙💙💙

Back to Top