De Amazon en energetische koorden

De Amazon en energetische koorden

Hartwerkers (lichtwerkers) van het licht, in de Caribbean, Midden- en Zuid Amerika

Hogere krachten en de mens en zijn ego kan de Amazon in brand steken maar dat houdt Hartwerkers van het licht niet tegen. Als Hartwerker van het licht in de Caribbean en Midden- en Zuid Amerika is dit juist het teken om naar voren te stappen en je Hartwerk vanuit het licht, het AL uit te voeren.

Net zoals jouw ontwaken, als Hartwerker een proces is, zo ondergaat ook de wereld een proces van ontwaken.

De Verenigde staten heeft de afgelopen 50 jaar veel Hartwerkers (lichtwerkers), Wayshowers (weg voorbereiders) gehad om slapende Hartwerkers in de Verenigde staten en de wereld te activeren. Nu is door een nieuwe stroming van energie de weg geopend voor Hartwerkers in de Caribbean en de rest van Amerika.

De energetische koorden van slavernij zijn er niet meer, de energetische koorden van macht en ego zijn aan het verdwijnen.

In Europa zijn er veel Hartwerkers van het licht (lichtwerkers) aan het werk. Door hun “hart” werk is Europa “lichter” aan het worden.

Energetische koorden die door gedachtekracht vanuit macht en ego zijn ontstaan, zijn aan het verdwijnen. De samenwerking met wezens/krachten die deze koorden hoog hielden zullen zwakker worden want het verhoogde energie van Hartwerkers, het licht, en kundalini energie van tweelingzielen wordt met het uur krachtiger.

Hartwerkers over heel de wereld zijn overdag of tijdens hun dromen, door tijd en ruimte aan het werk om het bewustzijn van de mens te verhogen.

Energetische koorden die vanuit Europa verbonden zijn met Africa America en Azië zijn aan het verdijnen. Dit zal een groot impact hebben op onder andere de nazaten van de slavernij uit de Verenigde Staten en de Caribbean. 2020 – 2025 wordt een periode van groots ontwaken voor deze groep.

Tijdens het ontwaken wordt het ego bang en furieus, zijn superioriteit komt in het geding. Veel mensen voelen onbewust dat de energetische koorden die vanuit macht en het ego structuur brachten, er niet meer is of aan het verdwijnen is. American first, black lives matters, het boreaalse ras, rechts-extremisme, terrorisme, het ik-ego gebruikt alles om je medemens als vijand neer te zetten. Dit gaat veel verder dan Fake News, het is fake fear, fake reality. Valse conditioneringen die illusies in het leven houden. Hartwerkers van het licht weten wat waar is: humanity first.

Als Hartwerker van het licht uit de Caribbean en Amerika: in jouw DNA ligt de sleutel van de mens verborgen want jij bent door je DNA de hele wereld. Als Hartwerker en “wereldburger” mag je de wereld tonen hoe mooi de mens is.

Nu is het de tijd, stap in je eigen proces om vervolgens de mensheid, het collectief te dienen.

De Amazon, de longen van de wereld staat nu letterlijk in brand maar spiritueel en energetisch staat het al veel langer in brand en met een reden. Blijf vertrouwen houden in je werk en laat je lijden door het AL.

Back to Top