8|Madagascar en de driehoekspalm

8|Madagascar en de driehoekspalm

De oproep van 17 februari aan hartwerkers had als doel om ten eerste goddelijke energie te activeren (Kundaluni). En ten tweede het kristaliseren naar oneness.

Tijdens de meditatie verschenen er twee driehoeken. Eén boven mijn hoofd en de ander onder mijn hart. Dankzij Kim Mazereeuw kreeg ik de tip om de driehoeken met elkaar te verbinden. De driehoek boven je hoofd en onder je hart is een sleutel als je de twee samenvoegt ontstaat een goddelijke energie (kundalini) die als een energiecentrale het kristaliseren in gang zet. Het kristaliseren is bij mij en vele anderen vorig jaar in gang gezet. Het kristaliseren wat ik hier benoem is een vervolg fase hiervan.

Wat heeft bovenstaande met Madagascar te maken? Ik hoorde tijdens meditatie, Madagascar en triangle (driehoek) . In het zuiden van Madagascar leven inheemse driehoekspalmen als eenheid met de spirits van deze heilige bossen.

De Palm, waarvan 98% van alle soorten alleen in Madagascar voorkomt is door de mens zodanig gebruikt en geëxploiteerd dat het IUCN aangeeft dat er een noodplan nodig is om deze catastrofe te stoppen. Want dieren en insecten gebruiken de bladeren en de vrucht van de Palm. Zonder de Palm zal het ecologisch systeem inclusief de spirituele communicatie met de spirits eindigen.

Madagascar en de grotten? Volgt later in het jaar.

Back to Top