7|Mexico en de zon

7|Mexico en de zon

Meditatie 21 februari, einde 11:00 uur

Al is het stormachtig en lopen emoties hoog op door retrograde. De reis vervolgd met foto 1, overgave en centrale zon.

Alle oude patronen in DNA naar Centrale Zon transporteren.

In overgave het transport van oude DNA patronen toe laten en dat valt niet mee! Ik heb net weer opnieuw op mijn mobiel, facebook en instagram gedownload om te voorkomen dat ik van de week nog meer vuur vanuit het Oude DNA zou spuien.

Stap voor stap wordt het nieuwe zichtbaar. En dat kost veel energie. We worden ondersteund.

Na het overgave moment van foto 1, moest ik op de grond liggen. Er vond een verankering plaats van Centrale Zon en moeder aarde. Ik hoorde Mexico, Azteken en de zon. De verankeringspunten waren: het hoofd, de onderrug, knieën en voeten.

Hoofd》 Ha. Onderrug》Le. Knieën》Lu. Voeten》Ha.

Maar zo beneden zo boven, eigenwijs..dacht ik. De Azteken, zo obvious! Maar ik bleef horen, volg Mexico, Azteken en de zon dan volgt je antwoord van zelf. En inderdaad na wat speurwerk; Teotihuacan, betekent letterlijk plaats waar mensen goden worden. Het volk (?Teotihucanen) dat ca. 100 jaar voor chr. de bouwwerken maakten zijn rond 700 jaar na chr. op raadselachtige wijze verdwenen. De Azteken hebben deze ruines tot heilig hart van hun cultuur gemaakt. Voor hun was dit de plek waar de zon, de maan en de mensheid waren geschapen. De 2000 jaar oude piramide van de zon is gebouwd op een lavagrot die volgend de stichters van de oorspronkelijke stad de baarmoeder van moeder aarde vertegenwoordigen. De tempels vertonen een opvallend gelijkenis met de Pleiaden.

Dus al zijn de komende weken pittig. Dankzij de Teotihucanen weten we dat we op de goede, goddelijke weg zijn.

Back to Top