6|Marokko en de Woestijnroos

De reis naar Marokko brengt mij naar drie meditatie momenten van vorig jaar. Nu komen deze drie momenten samen.

4 juli 2019 04:00 Religies

Religies worden beheerd door dwaalgoden. Alle religies funtioneren als een toren waar “verdedigen” van de eigen waarheid heilig verklaard is.  De authentieke God heeft net als in ons lichaam ook een godsvonk geplaatst bij alle religies om de weg naar de authentieke God terug te vinden. Ons lichaam is een tempel. Om de authentieke God te ontmoeten moeten we neerdalen in deze heilige tempel waar verenigen heilig is. Maar hoe dan?

Dinsdag 16 juli 21:54 De Sahara Bloem

De Sahara bloem overleeft alles, zon en droogte. Tegen alle verwachtingen in zal het vruchten afwerpen. Dezelfde weg beloopt de mens. De Sahara bloem waarnaar verwezen wordt, is de woestijnroos. De steen vertoont vaak ronde vormen, lijkend op de roos. Woestijnroos vermindert beperkende gedrags- en denkpatronen en versterkt affirmaties. Daarnaast werkt woestijnroos mee aan het verbeteren van de energie die wij nodig hebben.

5 juni 2019 Haleluha

Ha Le Lu Ha, is een gebed, een dankbetuiging een zegen. Spreek het uit, de klank en vibratie heeft een helende werking op je lichaam (chakra’s) Ha Le Lu Ha herenigt met jezelf en Authentieke God. De Ha klank werkt op het hart.

In Marroko komen drie samen

Religies maken gebruik van dwaalgoden, heilig doel was de mens manipuleren om verdeeldheid te creëren. Dit is nooit de authentieke intentie van authentieke God geweest. Waar je ook geboren bent of vandaan komt, religie is altijd bedoeld geweest om te verdelen en heersen. Authentieke God luistert naar hele andere dingen: jouw energie, je eigen zuivere bron waar jezelf niet eens bewust van bent. Door te werken met HaLeLuHa en de Woestijnroos mag je werken aan een nieuw fundament met de authentieke God. Authentieke God heeft zijn “schatten” niet bewaard waar de Bijbel of de Koran naar verwijst want God weet hoe de mens manipuleert. Zijn schatten zitten op plekken en bij groepen van mensen, waarvan wij misschien denken, dat kan niet! Waarom daar, hoezo? Dit geldt ook voor Marroko, de Sahara en zijn woestijnroos. De woestijnroos is heel erg belangrijk voor een nieuw fundamentopbouw van de mens. Los van religies, denkpatronen en het ego die daar ontstaan is. Terug naar authentieke vorm en contact met God. Wat ik ook terug zie (komen) in het zuiden van Marokko is de dans. Van oudsher is er iets met het uitvoeren van een dans om energie op te wekken, te neutraliseren. Dit is heel kostbaar voor Marroko, net zoals de woestijnroos dit is. De Sahara heeft zijn doel gehad het heeft gediend als een soort energiebaken om de mensheid te helpen deze tijdsperiode te doorstaan. God spreekt ook tot de mens via de natuur, de steen, de woestijnroos. Als je nog een Valentine cadeau zoekt kies dan voor een woestijnroos.♥

Back to Top