Schuld

Schuld

Een grote groep van mensen zijn door omstandigheden flink in de problemen gekomen. Die omstandigheden variëren van scheiding, burnout, faillisement, depressie, etc.

Schuldhulpverlening is een winstgevend concept waarbij velen nog verder in de armoede of psychische ellende terechtkomen. Oordeel niet! De afgelopen tien jaar zijn velen in deze trechter terechtgekomen deels door verkeerde beslissingen, crisis en of trauma’s. Geweldige moeders en of vaders, intelligente free spirits,en lichtwerkers!. Deze bijzondere groep zit niet voor niets in de ellende. Veel organisaties noemen deze groep vastlopers. Wat zij vaak niet beseffen is dat deze groep van vast lopers juist vooruit lopers zijn!

Want bewustzijn kan niet van hoger hand opgelegd worden, wel van binnenuit en onderaan de maatschappelijke ladder. Tot een ieder die in deze situatie zit, wil ik zeggen, laat je waardigheid stralen!

Dankjewel voor het bewustzijnswerk dat jij deels bewust maar ook onbewust doet om een humaan collectief te verwezenlijken. Schuld wat je te vereffenen hebt is deels van jou (aardse/fysiek) maar je hebt ooit toegezegd om te helpen om een andere schuld te vereffenen: het hoger bewustzijn aan de mens terug te geven.
Blijf vanuit het licht je waardigheid stralen. Je bent geliefd!

Back to Top