Gevangen in tweestrijd (dualiteit)

Gevangen in tweestrijd (dualiteit)

Lichtwerkers Curaçao deel 3

Slavernij DNA

Bij slavernij nazaten zit een diepe wond, een wond dat in ons DNA huist. De respectloze behandeling van Antilianen, de schuld krijgen van niets kunnen en niets willen is hartverscheurend want er is nooit goed naar de psychische en spirituele gevolgen gekeken van onderdrukking en het slavernij verleden.

Slaaf types

In het vorige artikel sprak ik over twee types slaven: de passieve slaaf en de macht slaaf. De passieve slaaf doet er alles aan om zich verder te ontwikkelen, want macht brengt rijkdom en succes. Van een passieve slaaf naar een macht slaaf groeien lijkt een prestatie maar geestelijk ben je nog steeds arm en een slaaf. Hoe wordt je een Meester in plaats van een slaaf?

Zielsplan

Ooit was er een goddelijk plan, als ziel wilde je leren om in de Matrix wereld van dualiteit: goed of kwaad, liefde of haat, strijd of vrede, naar eenheid te groeien. Jouw zielengroep heeft lang geleden gekozen voor deze weg om naar eenheid te groeien.

Om spiritueel weer te herinneren wie je werkelijk bent: een mooi mens, een meester en spiritueel wezen, zal je een start moeten maken met het erkennen en accepteren van je situatie in het nu, ongeacht hoe de buitenwereld jou ziet. Velen zijn in een diepe slaap gewikkeld, lamgeslagen en verdoofd.

Meester Chakra’s resetten

Je bent vergeten dat naast je fysieke lichaam je ook een (subtiele) energetisch lichaam bezit. Ze worden Chakra’s (Wielen) genoemd. Helmin Wiels zijn naam en acties waren een gecodeerde verwijzing naar deze Chakra’s.

Je energetisch centra is zo vervuild en verwoest dat alleen een goddelijke reset je een nieuwe start kan geven. Door deze Chakra’s te resetten kan je jezelf meester maken in plaats van slaaf.

Er is geen snelle manier om Meester te worden. De transformatie van slaaf naar Meester kost tijd, geduld en zelfliefde. Het helen van je Chakra’s houdt ook in dat je eerlijk naar je binnenwereld durft te kijken. Seksueel misbruik en onderdrukking heeft een verwoestende impact op de werking van je Chakra’s en dus je energie centra.

De Chakra’s

Dit zijn energiecentra in de ruggegraat en hersenen. De energiecentra is onzichtbaar en loopt van boven naar onder. Deze onzichtbare kanaal wordt ook wel “rijk aan geluk” genoemd.

7. Kruinchakra

6. Voorhoofdchakra

5. Keelchakra

4. Hartchakra

3. Zonnevlechtchakra

2. Sacrale chakra

1. Wortelchakra

Wil je een persoonlijke analyse van de status van je energetisch lichaam, dan kan je mij een email sturen b.meulens@humancipatie.nl
Back to Top