Ego gaat met vakantie

Ego gaat met vakantie

In het centrum van je hart is een aankomst- en vertrekhal voor het Ego. Daar mag het Ego zich gaan herinneren (healen) waarom het gecreëerd is, namelijk als een tool van het hart om angst-energie te transformeren naar de bron: authentieke-liefde energie.

Liefde en het Hart. Meer is er niet nodig om de wereld beter te maken. Alles vanuit God gezien is simpel. Elk probleem is met Liefde op te lossen. Zodra het Ego de hoofdrol speelt wordt alles ingewikkeld en verandert de energie. Angst-energie zijn grootste vijand is de Authentieke Liefde-energie.

In Jip en Janneke taal; Angst-energie heeft flink geknoeid met de Liefde-energie. Terwijl je denkt dat je vanuit Liefde opereert is het in werkelijkheid angst-energie in vermomming. In het centrum van ons hart mag het Ego gezuiverd worden en opnieuw herenigd worden met de Authentieke Liefde-energie.

Authentieke Liefde-energie:

3 weet meerdere waarheden, niet alleen die van mij of die jou.

3 is direct en vurig

3 is liefde i.p.v. onvoorwaardelijk of oneindig.

3 is God zijn adem

3 is in stilte in beweging

3 is het getal 3

Het Ego in oude staat, heeft een hekel aan bovenstaande waarheid. De wereld is opgebouwd vanuit Angst-energie, de mens begint langzaam te ontwaken en in te zien dat het Ego toe is aan een welverdiende vakantie. Heb jij al een retourtje gekocht?

Back to Top