Burn-out of Fly-out?

Burn-out of Fly-out?

Heb je een klaarstoomstudie van ongeveer 23 jaar achter de rug, zit je binnen 10 jaar thuis met een Burn-out. Niemand of iedereen zag het aankomen…

Jij als potentieel, “Hot RAW talent”. Zit op de bank. Je andere leeftijdgenoten zijn mentaal sterker,althans zo lijkt het. Zij breken door naar de top. Jij bent blij dat je op kan staan om vervolgens niks te doen….

Schizofreen, Borderliner, ADHD, PTSD.

Ben jij een label? Je bent bekend met medicatie om je emotie onder controle te houden. Je bent hoogstwaarschijnlijk kind aan huis bij een GGZ instelling.

Voelt het leven, koud, kil en leeg?

Fly-out fenomeen

Fly-out is het fenomeen waarbij mensen op verschillende manieren ui de maatschappij wegvliegen, het toont ons dat de maatschappij veranderen moet. De mens als verdienmodel binnen de zorg, ouderen en jeugdzorg. Verdienen aan de mens omdat het iets mankeert…is inhumaan. Dien of verdien jij aan de mens ten koste van de mens? Je verlies- en winstoverzicht ziet er misschien winstgevend uit maar ten koste waarvan? Hoe staat het met jouw Fly-out percentage? Durf jij als leidinggevende andere keuzes te maken? Keuzes die menswaardig zijn?

Fly-out experts laten invliegen?

Fly-out experts zijn personen die 7, 10, 15 jaar keihard op hun bek zijn gegaan. Emotioneel, mentaal en fysiek, zijn ze door een rollercoaster gegaan. Velen zijn persoonlijk bekend met de werkwijze van diverse organisaties. Zij zijn klaargestoomd om Fly-out personen te helpen. Daarnaast kunnen zij organisaties ondersteunen in het transformeren van werkproccessen, managers, en werknemers.

Back to Top