About

Mijn naam is Bernadette Meulens. Ik ben de oprichter van Humancipatie en blogger van Crazychick. Op Crazy Chick vindt je gekke ideeën, taalvoutjes, gedachtes, constructies, die vaak veraf staan van de denk- en leefwijze van de maatschappij. Ik ben een crazychick en ik kom graag op voor de underdog.

Mijn doel met Humancipatie is jou laten inzien dat de maatschappij anders, liefdevoller en humaner ingericht kan worden zodat iedereen ruimte krijgt om mens te zijn, ongeacht de situatie waarin men zich begeeft.

Afgelopen 10 jaar heb ik gezien en ervaren hoe de mens behandeld wordt omdat men anders voelt, denkt of weet. Een steeds groter wordende groep denkt steeds vaker: ben ik nu gek aan het worden? Men beseft niet dat men in een transformatie proces zit om “te gek” te worden. Ook ik heb de afgelopen 10 jaar deze route bewandeld en weet als moeder, als vrouw,, als trainer, als coach hoe o.a. organisaties angstvallig vasthouden aan processen die de mens niet meer dienen.

Mijn crazy chick periode heeft me ook veel goeds gebracht, ik heb ideeën en methodes ontwikkeld om organisaties, of jouw als individu door deze transformerende periode heen te loodsen.

Mijn deskundigheid komt van binnenuit. Het is mooi om te weten dat je geliefd bent, maar transformatie vindt plaats als je pijn doorleeft hebt en daarna gevoeld hebt wat authentieke liefde is. Niemand kan jouw transformeren, ik ben er om je te helpen herinneren wie jij werkelijk bent en dat het tijd is om je bestaansrecht als mens te claimen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back to Top